FRUITIG GEFLIP(T)

Ons koor is opgericht op 1 januari 2007. Begonnen met 25 leden in 2007 in een kleine oefenruimte, maar inmiddels repeteren we in een prachtige “eigen” ruimte aan de Meeslaan 2a met 50 zeer enthousiaste sopranen, alten, bassen en tenoren.

Vanaf de oprichting van onze zangvereniging tracht Fruitig Geflip(t) zich te onderscheiden door een aantal van onze smartlappen en levensliederen 3-stemmig te zingen. Sinds 2 jaar heeft Fruitig Geflip(t) een nieuwe dirigent en gaan we fanatiek door op de toentertijd ingeslagen weg. Vrijwel maandelijks wordt er nieuw repertoire ingebracht dankzij onze muziekcommissie, zodat we in kunnen spelen op de actuele en moderne liedjes. Natuurlijk wel alles Nederlandstalig.

We treden op in verzorgingscentra maar ook de gezellige festivals bezoeken we, van noord tot zuid, van oost tot west in Nederland. U komt Fruitig Geflip(t) overal tegen. En ook zijn wij het enige koor in Nederland die Flipje (wie kent Flipje niet?) mee mag nemen als mascotte en boegbeeld van Tiel!

We zijn in 2019 gestart met het zingen onder begeleiding van muziekbanden. Dat vergde een enorme omslag wat repeteren betreft maar op deze manier ons presenteren is geweldig! We kunnen nu nog beter inspelen op de prachtige Nederlandstalige liedjes die ons land rijk is. Maar onze kracht blijft dat we met zowel sopranen als met alten en met bassen en tenoren zingen.

Bent u nu enthousiast geworden na het lezen van onze intro, schroom dan niet om u aan te melden als koorlid. Echter, momenteel heeft Fruitig Geflip(t) een ledenstop. Naar aanleiding van onze optredens, zoals in Echteld jl. en het smartlappenfestival in Tiel hebben een aantal toehoorders informatie ingewonnen om zich aan te melden bij het gezelligste en grootste smartlappen-en levensliederenkoor van Tiel. We kunnen u altijd op een wachtlijst zetten. Wilt u ons volgen, dan kunt u natuurlijk altijd onze facebook pagina in de gaten houden: www.facebook.com/fruitiggeflipt2007.
www.fruitiggeflipt.nl

Website door daluktwel.nl | Privacy verklaring