BEEKSE SMART

Smartlappenkoor BEEKSE SMART is opgericht in september 2002. Het koor telt 90 leden.
Met veel enthousiasme wordt er iedere maandagavond gerepeteerd o.l.v. dirigente Annemieke van den Hoven. Muzikanten en percussionisten zorgen voor uitstekende accordeon- en gitaarbegeleiding, cajon, wasbord, klompen, stampefoon, etc.
Het koor heeft een uitgebreid repertoire, bestaande uit smartlappen en levensliederen, waarmee ze optredens verzorgt voor o.a. bejaarden in Prinsenbeek e.o., Goede Doelen, Verenigingen, Jubilea en Verjaardagen, maar neemt ook deel aan Smartlappenfestivals o.a. Tranen van Van Cooth in Breda, Smartlappenfestival Grave, Klundert Glundert, Vlissingen, Festival Amersfoort, e.v.a.
BEEKSE SMART viert dit jaar het 20jr. Jubileum, dat voor publiek gevierd wordt op zondag 3 juli bij Café Marktzicht te Prinsenbeek. Een JUBILEUM TERRAS CONCERT m.m.v. welbekende gastkoren uit Dussen: Smartlappenkoor Uit Volle Borsten en Shantykoor Muiterij Kantje Boord. Op 10 september vindt de jubileumviering plaats voor de leden met een feestelijk verrassings-dagprogramma. ’s Avonds sluiten de partners aan.
Op zondag 30 oktober wordt het jubileumjaar afgesloten met het jaarlijks ZANGCAFÉ. Voor zowel het Jubileum Terras Concert als het Zangcafé wordt u van harte uitgenodigd om gezellig mee te komen zingen bij Café Marktzicht.

Voor uitgebreide informatie over ons koor, contact en boekingen, kunt u terecht op onze website www.beeksesmart.nl

Website door daluktwel.nl | Privacy verklaring